ARRI - AR Rådgivende Ingeniør

Ydelser


Vi tilbyder rådgivning og projektering inden for bærende konstruktioner. Her udfører vi konstruktionsprojekter der er klar til at blive myndighedsbehandlet og senere udført.


Vi indgår ligeledes i større projekter, hvor vi tilbyder konstruktionsberegninger og dokumentation på konsulentbasis.


Nedenfor findes en oversigt over typiske ydelser vi udfører.


Med erfaring fra både store byggeprojekter og en lang række mindre opgaver, kan vi løse de fleste opgaver inden for vores fag.


____________________________________


Rådgiver


Fra det store overblik til den lille detalje


Vi kan indgå i projekter som ansvarlig for konstruktioner, tilbyde projekteringsarbejde på timebasis, eller hjælpe med at kigge et færdigt projekt igennem.


Vi har en del erfaring med indlånsaftaler, og kan således tilbyde at indgå i jeres projektteam, når I står og mangler ekstra arbejdskraft til at løse jeres opgaver. Indlåndsaftaler kan udformes på mange måder, og vi er fleksible på timeantal, tidshorisont og arbejdsplads når vi skal lave en aftale der netop passer jeres behov.


Er du arkitekt, ingeniør eller bygherrerådgiver, så kontakt os her

____________________________________


Privat


God byggeskik og stærke løsninger


Står du over for en nybygning, ombygning, tilbygning eller et renoveringsprojekt der griber ind konstruktionen, så kan vi tage en uforpligtende snak om hvad du har brug for af rådgivning for at få dit projekt realiseret.


Hvornår skal du bruge et statisk projekt?


Ved større renoveringssager, anbefaler vi altid at du søger rådgivning. Her er et par eksempler på hvornår du med sikkerhed skal bruge et statisk projekt:


- Nedrivning af bærende eller stabiliserende vægge
- Udskiftning af tagbeklædning
- Udveksling i tagkonstruktion eller etageadskillelse
- Udgravning af kælder (eller sænke kælderdæk)
- Ændring af tagkonstruktion
- Støbning af betondæk
- Montering af solceller
- Etablering af 1. sal, på eksisterende bygværk


Der vil altid være behov for et statisk projekt ved nybyggeri, det inkluderer også tilbygninger på eksisterende huse, samt mindre bebyggelser som carporte, skure og annesker.


Hvis der er et punkt vi har glemt eller du ønsker at vi vurderer om der er behov for et statisk projekt, er du altid velkommen til at kontakte os her

____________________________________


Entreprenør


Når teori møder praksis


Beregning af hele konstruktioner eller specifikke bygningsdele.
Vi kan hjælpe med design og beregning af de bærende konstruktioner, og finde de bedste løsninger til dit projekt.


Midlertidige konstruktioner på større byggepladser, enkelte bygningsdele på mindre byggesager eller beregning med henblik på optimering af projekt. Er du entreprenør og beskæftiger dig med bærende konstruktioner, så har du brug for en konstruktionsingeniør ved din side. Vi har erfaring med beregning, sparring og tilsyn for entreprenører.


Er du entreprenør, så kontakt os her